miercuri, 21 iulie 2010

Alexia a inceput recuperarea




Saptamana asta am inceput recuperarea cu Alexia ,luni am inceput kinetoterapia iar ieri am facut si prima sedinta de recuperare in apa .Multumim pe aceasta cale kinetoterapeutilor lui Alexia ,care se poarta cu ea ca un bibelou .
A fost destul de greut la inceput deoarece Alexia nemiscandu-si piciorusele 6 luni este destul de dureros pentru ea .La bazin a inceput sa planga la inceput ca vrea sa stea cu mami in apa ii era si frica ... poate o si durea un pic ,dar pana s-a obisnuit .A inceput sa -i placa .. si cum e ea o fetita curajoasa . ...zice ca inoata .Eu i-am spus sa dea din picioruse in apa ca asa invata sa si mearga pe
bicicleta promisa de mami si tati cand o sa mearga

.


Azi noapte a plans..un pic cred ca visa ca plangea si-mi spunea ... "mami eu nu meerg",m-am trezit instant .. cand am auzit-o .... si am inceput sa plang .. ii spuneam "o sa mergi mami"o sa faci gimnastica si o sa mergi"(altceva nu am stiut ce sa-i spun...)

marți, 20 iulie 2010

In parculet dupa 6 luni ...


Dupa atata timp (6 luni ) de gips,ne-am facut curaj si am pornit spre parculet(mi-era teama ca nu o sa o pot da in nimic.. sa nu aibe dureri ,sa nu se loveasca).
Am decoperit un parculet super frumos si destul de bun mai ales pentru Alexia,sunt leganute cu bara protectoare ,lanturi.. etc mi-a spus ca este "parcul ei peperat".
Anul trecut in septembrie ,octombrie ,a dus-o pe Alexia la caluti ... si din pacate nu am putut sa o pun normal (calare),ci invers si o tineam eu.....duminica am fost la poneeii... si am reusit sa o pun pe Alexia normal (calare) ,era asa incantata si radia de fericire (calul fiind animalul ,jucaria preferata).
Sunt destul de fericita si mai ales Alexia ca putem merge din nou in parculet .... (bine acolo unde se poate ,sa o dau ,de ex in tobogan nu pot inca)...cu toate ca fericirea asta va dura pana in septembrie ...dar am zis sa ne bucuram din plin
Ma doare totusi ca uneori cand vad lumea ca-si da coate si se uita "ca la masini straine la Alexia .."dar incerc sa trec mai departe....



Clik pe poze pentru a le vedea la dimensiuni normale!

joi, 15 iulie 2010

Gata ghipsul .. pana in septembrie

Ieri am fost la doctor si a spus ca vom da gipsul jos ,iar pe 27 septembrie ne internam pentru interventia de derotare.
Ne vom apuca serios de kinetoterapie ,a spus sa incepem de luni sa o lasam sa se relaxeze..
Alexia este ok in principiu .. pana o pun culcata sa doarma ,sta in fundulet singura nu trebuie sa o ajut eu ,este mult mai bine ca data trecuta (este normal avand in vedere ca a stat aproape 6 luni in gips ),azi noapte a fost o noapte alba .. nu stiu daca a dormit 3 ore legate... a plans tot timpul o doare nu -si gaseste pozitia,nu misca foarte mult piciorusele ,a facut si temperatura de atata plans si cald ... dar .. Cu Dumnezeu inainte!

marți, 13 iulie 2010

Maine e ziua cea mare.....

Maine este din nou o zi mare pentru noi ... mai ales pentru Alexia ,dam gipsul jos .. si vom incepe recuperarea atunci sa ne tinem.
Alexia este extrem de optimista si spune ca o sa dam gipsul jos ,si facem gimnastica si ca o sa mearga .Eu i-am explicat ca in toamna o sa mai puna domnul doctor .. in ghips piciorusele .. a inceput sa inteleaga deja ... e puiul meu CURAJOS si bun.