marți, 16 februarie 2010

Povestea mea


Buna ziua,

Ma numesc Sabina si am o fetita; Alexia Maria, nascuta pe 21 septembrie 2005, prin cezariana, pozitia fiind transversa. Nota la nastere 10 - 2950grame - 51cm.
La nastere a fost diagnosticata cu displazie luxanta de sold. Am inceput sa facem kinetoterapie de la 2 luni de viata, purta 2 pampers.
La un an cand sa o punem in picioruse am observat ca tine piciorusele "strambe" si in interior foarte mult. A trebuit sa ajungem la un neurolog si ne-a dat un diagnostic cumplit tripareza spastica (membrele inferioare si mana stanga). Atunci a inceput calvarul pentru noi! Am umblat in spitale doctori ... pe la 2 ani a facut luxatie de sold si ni s-a spus ca trebuie sa o operam .
Inainte de a o opera, facea o febra zi si noapte dupa nurofen, paracetamol. Ne-am internat la Victor Babes unde am stat 3 saptamani, pentru investigatii amanuntie. A racit in spital si i s-a prescris un antibiotic intravenos Azitromicina de la care a facut un soc anafilactic. A fost cumplit ... am crezut ca o pierd atunci!I s-au invinetit buzele si a inceput sa dea ochii peste cap. M-a intarit Dumnezeu cum ma intareste de fiecare data si am luat-o in brate cu tot cu perfuzie si am iesit pe hol urland cat ma tineau plamanii ... au pus-o la oxigen si peste noapte si-a revenit. Mi-a fost foarte teama deoarece prima data medicii au crezut ca este o cunvulsie iar Alexia NU are voie sa faca convulsii. Febra pentru care ne internasem pana la urma nu s-a gasit o explicatie , toate analizele fiind bune.
Am fost la neurolog si ni s-a spus ca este o febra centrala si va trece cu timpul....(aceasta febra facand-o numai vara de la caldura).
Am incercat in toamna si a inceput sa faca infectii urinare repetate ... medicii care trebuiau sa o opereze deja ne stiau .. si ne spuneau sa mergem noi cand este bine sa nu ne mai programam
In sfarsit in 25 noiembrie 2009 am reusit prima operatie pe (Tenotomie de aductori) Inghinal 2 incizii micute.A stat in ghips cu bara intre picioare 1 luna .
In ianuarie 2010 am reusit sa facem urmatoarele operatii: una la sold si 2 la picioare jos la tendoane; inca este in ghips de la sold in jos si sta numai culcata .
Este o fetita extrem de curajoasa, nu plange de durere deloc, se joaca, este normala... nu ma asteptam sa fie asa cuminte ...
Am fost la control pe 3 februarie si urmatoare internare pentru operatie va fii pe 22 februarie.
Am mare nevoie de ajutorul vostru .. oricat de putin ar fii, Alexia va avea nevoie de recuperari foarte multe si nu mai am cum sa ma descurc.
Pana acum mi-a fost rusine nu am indraznit dar pana la urma cel mai important este ca Alexia SA MEARGA, pentru asta am nevoie de voi ... chiar si 1 leu este bine venit. Am sa incerc sa ma inscriu si la o fundatie sa pot primi cei 2 % dar este foarte greu sa te inscrii am fost de vreo 2-3 ori cu Alexia la o fundatie (nu vreau sa dau numele) si mi-a spus ca nu are nimic .. este un platfus .... dar copilul meu nu merge! ...
Momentan ni s-a recomandat de catre neurolog sa mergem la o clinica particulara in Bucuresti sa facem macar 2-3 sedinte pe saptamana de kinetoterapie ,sedinta fiind de 150 lei,si ne va da si o lista cu anumite sanatorii din tara , dupa ce vom termina cu operatiile.

Va multumesc din suflet !

Cei care doresc sã o ajute pe Alexia sa mearga , o pot face printr-o donatie în contul deschis la Banca ING
RO48INGB0000999901741488(RON)- ING Bank

Pintea Sabina

135 de comentarii:

  1. La ce sucursala a bancii ING este deschis contul?

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand va multumesc ca ati intrat pe blog si ati citit povestea Alexiei.Contul este deschis la ING Bank -Sucursala Obregia -Bucuresti.Multumesc inca odata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am plans de m-am umflat. Am aflat abia azi dimineata de povestea Alexiei de pe blogul About Eva..
    Am plans mult pentru ca, povestea voastra seamana cu a noastra. Voi duceti insa o povara mult mai grea decat ce a dus Amelia, pentru ca pe langa luxatie, mai e si problema triparezei spastice.
    Dumnezeu sa va ajute si sa va duca spre ziua in care Alexia va putea merge si alerga. Voi pune povestea voastra pe blogul meu( desi nu am atat de multi vizitatori, sper sa ajunga la inima cui trebuie) si ma voi ruga pentru voi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu s-ar pute deschide un cont si la alta banca? ING este o banca mai putin accesibila si cred ca s-ar mari sansele daca ar exista si un cont alternativ la o alta banca. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim Lilia pentru cuvintele frumoase,va dorim sanatate maxima intregii familii si mai ales Ameliei.Referitor la cont am sa incerc sa deschid si la alta banca.Multumesc inca o data.Va pupam.

    RăspundețiȘtergere
  6. As dori un numar de telefon sa putem vorbi. Si eu am un pui care anul asta face 4 ani si cu care am avut probleme neurologice: hemipareza dreapta, sindrom hipoton. Noi suntem recuperati 100% acum si as vrea sa vorbim.
    va pupam
    alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, poti te rog sa-mi scrii la adresa amihaela05@yahoo.com?

      Am o fetita cu aceeasi problema care are 2.8 ani si sper din tot sufletul ca se va recupera si ea complet.

      Voiam sa stiu ce mai pot face pt ea ca pana acum am incercat sa fac tot ce am crezut ca o ajuta sa se recupereze complet.

      Multumesc , Ela

      Ștergere
  7. Sabina spunea...
    Alina: ma poti gasi la numarul : 0765.479.877 sau pe adresa de mail : sfartisabina@yahoo.com
    Multumim !
    Sanatate multa si voua!

    RăspundețiȘtergere
  8. Voi da de stire mai departe si sper din suflet ca asta sa va ajute! Domnul sa va fie alaturi si insanatosire grabnica!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am ous pe blogul meu un comment pentru tine si sora sau cumnata ta. As vrea daca se poate sa facem o tombola si eu ofer 100 de dolari la persoana care cistiga tombola. Ii trimit direct. Voi doar sa vindeti suficiente bilete care sa acopere cheltuielile astea medicale sau cel putin o parte dintre ele. Am vazut ceva asemanator doar saptamina trecuta cind prietenii unei doamne care nu avea asigurare medicala au adunat bani pentru chimoterapia ce ii era necesara. Reveniti pe e-mailul care l-am pus acolo si spuneti-mi daca ideea vi se pare posibila acolo la voi...

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma alatur povestii cu tombola...si eu ofer un tel mobil nou Nokia...cred ca daca am strange mai multe obiecte, am avea mai mult succes. O alta solutie ar fi contactarea Crucii Rosii Romane, sucursala Pta Romana, ei au mare succes in campaniile umanitare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Referitor la mesajul anterior, pentru tel, da-mi un mail pe annaaa_mn@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga Sabina,Dumnezeu sa va dea putere sa treceti de aceasta incercare si sa iti vindece puiutul!

    RăspundețiȘtergere
  13. Subscriu din tot sufletul pentru a ne uni fortele si sa ajutam acet mic ingeras care de cand a venit pe lume a cunoscut foarte multa suferinta fizica si necontenitele lacrimi de pe chipul mamei care isi doreste cel mai mult pe lumea aceasta sa reuseasca sa-si vada copilasul bucurandu-se de copilarie. Acest copil nu*si doreste decat un lucru care pentru unii pare probabil normal "faptul ca poti merge in picioare" in schimb pentru ea a devenit un lucru care de multe ori ti se pare aproape imposibil dar nu este asa, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, a medicilor si faramitura de ajutor pe care putem sa i-o dam fiecare din noi...
    Offf dragii mei numai mama sa nu fii si sa nu cunosti suferinta copiilor si de multe ori imposibilitatea de a-i ajuta ( credeti-ma am trecut prin acest lucru) si o inteleg sincer pe Sabina!
    Din experiete am invatat ca "niciodata nu e bine sa iti spui mie nu mi se poate intampla..."
    cu prietenie si respect pentru toti care au avut rabdarea sa citeasca acest comentariu si incearca a se implica in acest sens...
    Sabina isi doreste sa mearga, ajutati-o va rugam! Gabriela Matei

    RăspundețiȘtergere
  14. Sabina, ti-am trimis un mail. Sa imi spui, cand verifici contul, te rog, daca au ajuns banutii de la mine si Nati(alfinuta). Pupici

    RăspundețiȘtergere
  15. Am primit un e-mail si ma bucur ca am urmat link-ul din el... De azi numarati-ma si pe mine printre sustinatori. am o fetita de 4 ani aproape si ma gandesc cat de dureros a fost tot ce ati trait pana acum.... Doamne ajuta sa ne dati vesti dintre cele mai bune cu putinta!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Iulia, multumim!
    Sa va dea Dumnezeu sanatate si tie si fetitei tale!

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa ne dea tuturor!poate ar fi mai simplu pentru multi dacas-ar face si un Teledon.
    Mult succes parinti si copil curajosi. Domnul sa va ajute!

    RăspundețiȘtergere
  18. Kinetoterapie si masaj poti sa faci gratuit la centre pt copii cu dizabilitati. Noi am facut si am dat peste niste oameni extraordinari. Din pacate nu am facut in Bucuresti, dar intreaba medicul neurolog, ar trebui sa stie de astfel de centre.
    Sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  19. Oana:Gratuit a facut si alecia de la cateva luni pana la 1 an si jumatate ...si a fost "apa de ploaie" din cate ne-a zis un neurolog ... dupa care am inceput kinetoterapia acasa...aproape in fiecare zi.
    A fost o diferenta destul de vizibila ... doar ca dupa operatie o sa fie nevoie de mult mai mult .
    Multumim, sanatate si tie si familiei!

    RăspundețiȘtergere
  20. Sabina, poti gasi aici datele unui centru destul de cunoscut din Bucuresti unde poti s-o duci pe micuta, cu sanse mari de recuperare, au terapeuti buni acolo iar preturile nu sunt atat de mari. Site-ul lor este http://www.recover.com.ro/ , nu au informatii prea multe pe site, doar datele de contact, dar incercati sa va programati. Dupa ce va scapa Alexia de calvarul operatiilor, sper sa aiba o recuperare buna cu ajutorul specialistilor de acolo.
    Eu si colegele mele de serviciu vom trimite si niste banuti, va uram multa sanatate, iar tie forta sa fii alaturi de minunea mica!

    RăspundețiȘtergere
  21. Stancuta:O sa ii transmit Sabinei adresa in momentul in care se externeaza din spital.
    Atat eu cat si fetele (Sabina si Alexia ) va multumim din suflet tie si colegelor tale pentru sustinere si ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  22. esti un ingeras dulce si scump! sper sa aveti toti taria de a merge mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  23. Am citit povestea ingerasului Alexia si imi pare foarte rau pentru ea. Si eu sunt o persoana cu dizabilitate, sufar de tetrapareza spastica de la nastere si depind de carut cu rotile si de cei din jur. insa sfatul meu e sa nu va dati niciodata batuti ca parinti in privinta recuperarii ei. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  24. Imi pare tare rau Deea pentru problemele si suferinta ta.Am zis ca nu o sa ma dau batuta nici"moarta".Multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  25. Imi pare sincer rau,sa va dea Dumnezeu putere,sa mergeti mai departe cu fruntea sus si sa speram ca vor fi mai multi oameni care vor ajuta.Eu am luat e-mail a Sabinei si sper sa vorbim pe messenger sau pe e-mail.Trebuie doar sa aveti incredere in Dumnezeu si va fi totul bine.Multa sanatate si mult noroc.Intotdeauna exista o sansa,un sprijin si chiar o minune.Multa sanatate la toti va doresc

    RăspundețiȘtergere
  26. E foarte trista povestea voastra....te doare sufletul cand necazul se rasfrange asupra celui mic care este cel mai nevinovat dintre toti....Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa treceti cu bine peste toate greutatile prin care treceti....

    RăspundețiȘtergere
  27. am sa fac cunoscuta povestea ta si sper din tot sufletu sa fie auzita si sper ca domnu d-zeu sa iti vindece ingerasul. asa cum ma rog in fiecare seara pt bb meu sa fie sanatos am sa ma rog si pt printesa ta sa se faca bine. decate ori vad asemenea cazuri plang ca si cum ar fi vorba despre copilul meu mi se rupe sufletu sa vad cum d-zeu ii lasa pe acesti ingerasi sa sufere si mereu zic doamne dane noua aceasta povara nu micutilor nostri cum bb meu are abia 6 luni in fiecare zi stau cu teama ca se poate inbolnavii oricand.am sa fac tot posibilul sa fi ajutata

    RăspundețiȘtergere
  28. Multumim din inima tuturor sa va dea Dumnezeu multa sanatate mai ales copiilor .

    RăspundețiȘtergere
  29. VA DORESC TOT BINELE DIN LUME!!

    RăspundețiȘtergere
  30. offffffffff,saracuta prin ce a trebuit sa treaca si cat mai are de luptat.dar vad k e o printesa mare ,frumoasa si luptatoare si cu siguranta va trece k bn peste tot.va doresc din suflet sa va faceti bn cat mai repede si sa fi-ti sanatoase.va pup si va îmbratisez k mare drag

    RăspundețiȘtergere
  31. Multumim Cosmintuz ,multumim Liliana.Doamne Ajuta!Si noi va pupam.

    RăspundețiȘtergere
  32. off.doamne...
    imi.pare.tare.rau.pt.puiuta.ta..
    sper.din.tot.sufletul.sa.reusesti.sa.strangi.banutii.necesari.pt.
    ai.face.toate.terapiile
    nu.pot.decat.sa.o.amintesc.in.rugaciunile.mele
    sper.ca.Dumnezeu.sa.nu.va.uite.in.asa.momente.grele
    multa.sanatate.si.curaj!mirela

    RăspundețiȘtergere
  33. DOAMNE DUMNEZEULE DE CE TOT COPII TREBUIE SA SUFERE TE INTELEG F BINE SI EU AM PROBLEME CU FETITZA MEA IMI FACE CONVULSII FEBRILE CINE STIE CE E ASTA INTELEGE MI-E F GREU CA SI MAMA SA SUPORT SI SA IMI VAD COPILUL ASA DE AIA TE SUSTIN SI SA NU ITI PIERZI SPERANTA ESTE UN D-ZEU ACOLO SUS CARE VEDE COPII PT CA MIE MI-0A SCAPAT-O DE LA MOARTE DE 2 ORI LA 1 AN SI 2 LUNI A CAZUT DE LA ETAJUL 3 SI NU A PATIT NIMIC SI LA 9 LUNI INAINTE SA O NASC AM CAZUT PE BURTA CHIAR UN ERA CAPUTZUL EI SI TOT NU A PATIT NIMIC AM CREDINTA IN DUMNEZEU CA EL NE AJUTA SA TRECEM PESTE TOATE SA VA DEA DOMNU SANATATE LA FETITZA SI SA SE FACA BINE

    RăspundețiȘtergere
  34. Off prin cate ai putut sa treci si tu.Sa va dea Dumnezeu multa multa sanatate.La fel si voi sa fiti bine.

    RăspundețiȘtergere
  35. offf nu pot sa cred cat pot suferi unii copii. am sa trimit un mail la toti cunoscutii si ei mai departe va doresc din tot sufletul sa treceti cu bine peste asta. eu am o bebelusa in burtica pe care o va chema alexia maria, ne rugam pentru voi ca totul sa fie bine.

    RăspundețiȘtergere
  36. Multumim mult de tot.Nastere usoara! Sanatate multa

    RăspundețiȘtergere
  37. Sabina ,mutla sanatate ingerasei tale,ai un copil superb,sa va dea Dumnezeu putere sa mergeti mai departe si tot cu ajutorul Lui sunt convinsa ca va veti vedea copilasul mergand .
    am o intrebare ,contul pe care l^ati postat este unicul cont in care se pot trimite bani ,se pot face si donatii on-line?din strainatate?

    RăspundețiȘtergere
  38. Multumim din suflet pentru sustinere.Din cate am inteles se pot face si plati online din strainatate,Am mai primit si in valuta dar si in lei.
    Inca odata mii de multumiri pentru toti ce ne sustin si ne-au sustinut atat financiar cat si moral.

    RăspundețiȘtergere
  39. buna.am adaugat blogul ls lista mea de bloguri.
    M<ulta sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  40. ma intristat f tare povestea fetitei tale.euam 4 copii de 10 ani jumate,gemenii de 1 si jumate si cel mic de 3 luni.it doresc din tot sufletul sa treci cu bine pestepalma asta grea,iarfetita sa poata sa mearga.ai incredere in dumnezeu si va fibine.vom vb si pemess desapt viitoare.te pupic si lupta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  41. Sabina,ai un pui tare dragalas,sa dea domnul sa treceti cu bine peste toate,multa sanatate.
    Multa putere,va imbratisam si noi cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna, ma numesc Edina, si eu am baietel de un an si 4 luni.Povestea Alexiei ma intrastat foarte mult si enorm de mult.Eu cu cat voi putea am sa incerc sa va ajut, pentru stiu cum este sa ai o copilarie dar din care sa iti lipseasca Zambetul si ca acesta sa fie umplut de multe lacrimi si durere.Va inteleg si stiu cum este.Si eu am o boala foarte rara si grea , dar medicii multe sanse nu mi-au dat din pacate si asa ma lupt singura ca sa ma pot vindica , lupta dusa impreuna cu sotul meu si fiul meu, care si el la randul lui sufera enorm de mult , cand isi vede mama lesinata jos, ma trage si plange cu nu se poate mai tare si striga mama...
    Pentru o mama este foarte greu si stiu cat de multa suferinta este in inama ta ca mama, dar in acelasi timp stiu cata durere si tristete este in inima Alexiei.Multa Sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna Roberta,
    Imi pare nespus de rau pentru ce ti se intampla,te cred ca e cumplit.
    Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa poti avea grija de puiul tau.Iti multumim din suflet pentru incurajari.Va pupam.

    RăspundețiȘtergere
  44. buna,incep prin a ti spune ca si eu am un baietel bolnav de tetrapareza spastica,pff am citit comantariile de mai sus...noi am incercat la nu mai stiu cate fundatii si binenteles televiziune,crucea rosie,etc,din pacate nici un raspuns,foarte greu ajungi la ei,ce pot sa ti spun trebuie sa fii tare din toate punctele de vedere oricum vad ca fetita ta este mai bine in comparatie cu baietelul meu asa ca sfatul meu e sa nu te dai batuta niciodata,sa o ajute bunul Dumnezeu sa si revina chiar daca noi la spitalele unde am fost ni s a spus ca nu si v a reveni in totalitate;am o rugaminte la tine daca vrei binenteles sa mi dai si mie id_ul tau de mess daca vrei sa mai vorbim,multa sanatate si aveti grija de voi.

    RăspundețiȘtergere
  45. Buna , imi pare nespus de rau pentru puiul tau ,stiu ce suferinta este in sufletul tau.Id-ul meu de mess este :sfartisabina
    Astept sa intri si vorbim ,mai multe.
    Va pupam.

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna,
    Draga Sabina,
    imi pare nespus de rau de micuta ta. Nu stiu daca dispui de timp liber si ce posibilitate de transport ai, dar cred ca merita sa incerci o deplasare la Poiana Campina la centrul de recuperare al domnului profesor Mehedinti, cel putin pentru o consultatie (o parere in plus nu strica)
    Pot sa-ti spun ca stiu un caz (apropiat mie) in care persoana operata in urma cu vreo 7 ani de hernie de disc (descoperita foarte tarziu) face recuperare acolo. Dupa 3 luni de tratament, a ajuns de nu mai are nevoie de baston pentru sprijin, mergang foarte bine acum (avand in vedere ca piciorul ramasese "in urma" (aproape paralizat)datorita interventiei chirurgicale intarziate).
    Am vazut acolo oameni care au venit in carucior si acum merg...
    Sincer merita incercat, iar pretul tratamentului este intre 15-45 Ron, functie de nr.procedurilor.
    Va doresc multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna ziua, de ce nu incercati Kinetoterapia si la Spitalul de Ortopedie de la Foisorul de Foc cu trimitere de la medicul de familie ? In principiu, ar trebui sa fie gratuit (acoperit de asigurarea medicala). Sanatate multa !

    RăspundețiȘtergere
  48. Multa sanatate Alexiei, nu trebuie sa va pierdeti speranta, o sa fie bine si pentru ea, incet dar sigur. Aveti grija de voi!

    RăspundețiȘtergere
  49. Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase de incurajare.
    Momentan Alexia este in ghips pana la sfarsitul lunii mai ,dar cu siguranta am sa ma interesez si la Campina si la Foisorul de Foc ,nu stiu sigur.. daca este si pentru copii.
    Noi am mai fost la Oradea la 1 Mai ,am fost foarte multumita ,dar din pacate a facut luxatia si nu am mai reusit sa ne ducem.

    RăspundețiȘtergere
  50. Intr-adevar foarte trista povestea fetitei tale si este o scumpica, dar imi pare si mai rau sa vad ca nimeni nu va ajuta decat cu sfaturi. Am vazut ca popularizati povestea asta pe Facebook si asta e bine mai ales daca o lansati ca o cauza pe Facebook.

    Stiti si voi ca fata are in primul rand nevoie de bani pentru a se vindeca. In ziua de azi e mult mai accesibil sa strangi bani pentru un copil. Va dau o sugestie. Ce ar fi sa strangeti bani din donatii pe PayPal ? E foarte simplu. PayPal pune la dispozitie un cod HTML pe care il puteti integra in codul HTML al paginii pe care il gasiti la Setari sau Aspect sub denumirea "editati HTML" sau ceva de genul care are HTML in componenta. Al 2-lea pas este sa aveti un card in euro la orice banca din Romania pe care sa-l legati de contul vostru de PayPal. Sunt pasi foarte simpli, iar emiterea cardului nu costa mai mult de 10 euro, desi cred ca estimarea mea este exagerata. Ar trebui sa va interesati mai mult.

    Cu PayPal si cu Facebook puteti face mult mai multe pentru fetita din punct de vedere financiar pentru ca sunt sigur ca din punct de vedere sufletesc sunteti 1000% langa ea. Pagina de Facebook ar avea mai mult succes daca ar fi in engleza. Sperante sunt, posibilitati, si mai multe. Numai bine si sanatate fetitei.

    RăspundețiȘtergere
  51. esti o scumpete de fetita.ma voi alatura si eu celor ce vor sa te ajute si voi transmite mai departe celor pe care ii cunosc povestea ta trista.

    RăspundețiȘtergere
  52. Dumnezeu sa o binecuvanteze pe Alexia si sa ii dea, si ei si voua, parintilor, puterea sa treceti peste toate greutatile. Sper sa ii fie de ajutor cat am putut eu sa ii trimit. Am postat adresa blogului pe blogul meu: http://mihaelapd.blogspot.com, de asemenea am pus-o pe facebook si am trimis-o prin e-mail la contactele mele, si cred ca aparut pe blog la 121.ro.

    RăspundețiȘtergere
  53. Iti multumesc din suflet Mihaela pentru tot.Sa -ti dea Dumnezeu sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  54. Draga mea, pentru fetita ta se va face o cheta intr-un hotel din orasul Abrud, iar banii care se vor strange ti-i vom trimite cu speranta ca Dumnezeu te va ajuta sa-ti vezi fetita mergand si ne va ajuta pe toate. Doamne ajuta si mlta sanatate. Flavia

    RăspundețiȘtergere
  55. Nu stiu daca am cum sa va multumesc Flavia ,si tuturor celor care m-au ajutat...intr-adevar am zis ca-mi doresc sa-mi vad fetita mergand si pe urma... nu mai conteaza nimic.

    RăspundețiȘtergere
  56. Sper din tot sufletul ca micuta Alexia sa reuseasca sa invinga boala din cauza careia nu poate merge singura.Dumnezeu sa-i dea sanatate si sa va ajute sa reusiti sa treceti peste aceste greutati.O sa fac si eu o mica donatie,sper sa va ajute.Multa sanatate inca data.Crina.

    RăspundețiȘtergere
  57. Mii de multumiri Crina .Sa te auda Doamne Doamne !

    RăspundețiȘtergere
  58. Dumnezeu sa va ajute si sa va intareasca. Rugati-va cu acatistul Acoperamantul Maicii Domnului si Maica Domnului nu va va lasa.
    Cu ajutor de la Domnul dupa data de 10 iunie veti primi un mic ajutor si de la mine.
    Sunt alaturi de dvs.
    Cu mult drag Nico

    RăspundețiȘtergere
  59. Multumim mult de tot Nico .Ma rog mereu pentru puiul meu.Te pup

    RăspundețiȘtergere
  60. Dumnezeu sa va ajute. Sa va puneti nadejdea numai in Dumnezeu, si sa va feriti de toate tentatiile contrare crestinismului, vraci, vrajitoare, zodii, farmece, si altele...

    RăspundețiȘtergere
  61. Ma impresionat pana la lacrimi povestea ta, abia dupa ce am devenit mamica mi-am dat seama cat de mult poti suferi pt o problema minora a copilului. Sunt alaturi de micuta ta si ma rog ca dumnezeu sa va dea putere sa luptati alaturi de ingeras. Desi nu imi permit foarte mult sunt sigura ca orice suma este binevenita. MULTA SANATATE

    RăspundețiȘtergere
  62. Dumnezeu si Maica Domnului sa o ajute sa fie bine si sa treaca cu bine peste aceasta cumpana ,sa mearga si pentru acesti ani pierduti jucanduse cum ar fi trebuit sa faca pana acum multa sanatate si Dumnezeu sa va fie alaturi cu binecuvantarea Lui.

    RăspundețiȘtergere
  63. Cred ca ar fi bine sa luati legatura si cu un medic homeopat bun,poate ca ajuta ,cel putin sa-i intareasca sistemul imunitar,si poate sa-se recupereze mei repede.,remediile homeopate sunt foarte ieftine si cred ca nici consultatia nu o fi asa de scumpa.
    Sanatate.
    Elemer

    RăspundețiȘtergere
  64. Multumim din suflet tuturor.celor care ne sustin si pentru cuvintele frumoase pe care ni le spuneti.

    RăspundețiȘtergere
  65. Buna seara,
    Ma intreb DE CE?
    De ce da dumnezeu acestu-i ingeras o asemenea povara? sper din tot sufletul sa se faca bine si imi pare rau ca nu pot ajuata financiar.Sa va de-a dumnezeu sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  66. Buna, Sabina!
    Asa cum ti-am spus pe Copilul.ro, am postat la mine pe blog (http://mamicipitici.blogspot.com) cate ceva despre povestea voastra cutremuratoare si detalii despre cum ar putea oamenii sa va ajute. De asemenea, exista si un link spre pagina asta, plus ca am adaugat blog-ul tau la blogroll-ul meu. Sper sa te pot ajuta, atat cat pot eu, pentru ca Alexia sa poata merge si bucura ca oricare alt copil de varsta ei.
    Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  67. saraca de tine prin cate treci???ai putea sa-mi dai numele si adresa ta completa ca sa iti trimit ceva bani prin posta romana???

    RăspundețiȘtergere
  68. Multumim din suflet Nina pentru tot ,incerc sa am putere ,rabdare ... pentru ea..
    Adresa mea este Str.Lamotesti,nr.6A,bl.3/21B,sc.2,et.4 ap 37 sector 4 Bucuresti,cod postal 041027 Numele Sabina Pintea .Inca o data mii de multumiri .

    RăspundețiȘtergere
  69. Dumnezeu este langa noi toti...Sabina, Dumnezeu sa-ti dea rabdare multa ! iarta-ma ca nu-mi gasesc cuvintele, am citit, recitit, am avut si eu un baietel care la 4 luni si jumatate a plecat inaintea mea pentru a-mi pregati mie drumul ........si.....stiu cum e...am 4 copii, 3 sunt mari, dar tot ai mei...viata e o lupta, nu trebuie sa ne dam batuti, niciodata!o zi buna, dragii mei!

    RăspundețiȘtergere
  70. Domnişoarei ALEXIA !
    ~
    eu cred ... şi tu poţi să verifici ... cei care PĂSTREAZĂ cât mai mult TIMP pe Dumnezeu În Gând, În Vorbă, În Faptă, dar mai ales în INIMĂ şi SUFLET ... aceştia îşi diminuează MULT ... suferinţele !
    ~
    Eu, pentru mine ... Păstrez GÂNDUL BUN !
    :)
    ~
    Cornelius,

    RăspundețiȘtergere
  71. Imi pare nespus de rau Dana pentru pierderea ta .cred ca este cumplit... nu am cuvinte . Sa ti traiasca sa fie sanatosi copiii tai .Multumim pentru incuyrajari.

    RăspundețiȘtergere
  72. Imi pare rau :( am ramas foarte impresionat de aceasta poveste :( Nu stiu ce sa mai spun k imi vine sa plang...Viata este asa de frumoasa si dintr.o data...:( viata apa curgatoare - Djmixtv Romania va sustine ! - Multa Sanatate

    RăspundețiȘtergere
  73. Multumim mult Casyano,cum am mai spus si o repet ...ea ne da toata puterea si curajul.Inca o data multumiri,pentru sustienere.

    RăspundețiȘtergere
  74. Din "ìntàmplare" am dat peste povestea voastra. Din experienta vietii mele stiu ca rugaciunea facuta cu credinta muta chiar si muntii. O voi face-o cu inima si duh.

    RăspundețiȘtergere
  75. La Poiana Campina este gratuit zece zile/6 luni(atunci cand am postat mesajul nu mai aveau contract cu CAS). Se lucreaza cu copii chiar si mai mici de 5 ani. Sanatate multa!

    RăspundețiȘtergere
  76. Multa sanatate si putere va doresc ca sa puteti fi langa Alexia! O sa trimit si eu la randul meu povestea ALexiei maideparte si sper sa va fiu de ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  77. Multumim DOloris pentru sfaturile tale.ne rugam mereu .Pana si Alexia spune lui Doamne Doamne .. fa-mi picioarele bine.

    RăspundețiȘtergere
  78. Am sa ma interesez la Poiana Campina ,momentan Alexia este in ghips .. din nou :(

    RăspundețiȘtergere
  79. imi pare nespus de rau auzind aceste povesti ingrozitoare si fiind mama si eu imi pot imagina cat pot suferi parintii dar si cat poate suferi micuta.

    RăspundețiȘtergere
  80. Asa este noi parintii suferim si atat .... dar nu stim ce dureri poate avea ea ,chiar nu am trecut prin asa ceva as da orice sa fiu in locul ei ORICE,

    RăspundețiȘtergere
  81. Buna Sabina. Imi pare nespus de rau pentru fetita voastra.
    Dumenzeu sa va intareasca!!
    Stiu prin ce treceti fiindca si nepotica mea trece prin greutati. Are artrita juvenila de la 1 an si ceva, si aacum are 6 anisori. A trecut prin foarte multe si ea, operatii care mai rau i-au facut, si acum face niste injectii de doua ori pe saptamana pe care le da Casa de asigurari ca altfel ar fi 400 de euro injectia. Tratamentul il trimite din Germania. E foarte greu, sora mea a suferit mult insa acum ne putem bucura de a mai mult. Nu putea merge deloc la inceputul bolii pana i-au descoperit ce are, apoi a mers cu piciorusele stramb apoi acum merge bine. Dar are atata timp de injectii. Mie mi-e o frica de injectii insa ea sufera atat la fel ca si altii copii.
    Sa stiti ca va sprijinesc moral daca financiar nu pot.
    Sanatate si sa auzim numai de bine.
    Pentru poze cu ea daca vrei sa te uiti intri la mine pe blog sau aici :
    http://iulia4alfred.blogspot.com/2010/06/week-and-placut.html

    O seara binecuvantata!!

    RăspundețiȘtergere
  82. Buna Iulia
    Imi pare rau pentru nepotica ta ,am vazut pozele cu ea si este o dulceata ,nici un copil nu merita asa ceva... Va doresc toata sanatatea si binele din lume.Va pupam.

    RăspundețiȘtergere
  83. Sabina, sunt eu Doloris: ìn zilele care vor urma voi aduce ìnaintea bisericii din care fac parte copilasul vostru si ne vom ruga ca si cum ar al nostru. Noi va iubim. Cu multa afectiune, Doloris.

    RăspundețiȘtergere
  84. Multumim din suflet Doloris.Dumnezeu sa va dea sanatate .Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  85. buna..am vazut topicul tau postat pe mami.ro..in primul rand vreau sa stii ca ai o fetita superba si cu voia lui Dunezeu poate se va si insanatosi..de ce anume aveti nevoie??doar banuti sau si altceva?? nu o sa va pot ajuta nesperat de mult dar poate cu ceva voi putea sa va ajut..si eu sunt mamica..am o fetita care astazi implineste 10 luni :)..asa ca incerc sa inteleg prin ce treci..Dumnezeu sa va aiba in grija.Va pupam!

    RăspundețiȘtergere
  86. Buna Andreea ,Sa =ti traiasca fetita sa fie sanatoasa .Mulumesc din suflet pentru cuvintele frumoase.Eu sper din toata inima ca Alexia se va face bine TREBUIE,nu accept altceva,Nu stiu ce altceva am avea nevoie .. de multe... ni s-a rupt carutul asta este durerea mare acum.. fiind in ghips ... Alexia are 18 kg fara gips.. e destul de greutza.Va pupam si noi Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  87. buna Sabina..daca descopeream topicul cu 2 zile mai devreme..tocmai am ajutat o vecina care a luat o fetita de un an in plasament..i-am dat un carut pe care si noi il primisem de la cineva si pe care nu l-am folosit deoarece noi am cumparat carut pt cea mica chiar inainte de a se naste....ai nevoie de un anumit tip de carut?? eu i-am luat unul de vara fetitei mele de la bertoni..a fost cam 250 ron..daca vreti sa ii cumparati unul si nu este f scump din ce avem va ajut si eu cu ceva banuti.astept raspuns. va pup si sa va dea Dumnezeu forta sa reusiti.

    RăspundețiȘtergere
  88. Multa , multa anatate! Mi-au dat lacrimile :(....nici macar nu pot sa-mi imaginez ce este in sufletul tau , Sabina! Am dat si eu mai departe , am pus link-ul blogului tau la status-ul mess-ului meu si ....Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  89. multumim mult Andreea,nu ne trebuie un carut special ...ne trebuie unul sa fie mai mare si mai rezistent ... ea momentan o pot tine numai culcata in carut ...trebuie sa fie si lung,Alexia a crescut si are cam 110 cm si 18 kg .Multumim din suflet pentru tot.Va pupam

    RăspundețiȘtergere
  90. Multumim Roberta ,cum am mai spus si o repet de cate ori este nevoie,Alexia ne da putere si curaj si tot .Suntem tare mandrii de ea. Multumim mulr pentru promovare.Te pupam Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  91. pup dulce scumpa mea
    sunt alturi de tine

    RăspundețiȘtergere
  92. buna..cauta un carut..tu stii cel mai bine care ti-ar fi ok..si zi-mi cam cat costa..vedem cum facem..va pup

    RăspundețiȘtergere
  93. buna..uite am gasit la cineva un carut..astea sunt detaliile pe care mi le-a dat..este roz cu negru..pe mine m-a incantat ca e destul de rezistent si zice ca se poate folosi pana la 4 ani..daca ti se pare ok si nu te deranjeaza ca e la mana doua vi-l cumpar..doar da-mi de stire sa vb cu proprietara sa nu il vanda..va pup.....modelul este Baby Care M203A ..carut cu cos de transport, suspensie pe toate rotile,flexibil si usor de manevrat,roti duble pe fata si simple pe spate,blocaj/pivotare a rotilor pe fata,frana a rotilor pe spate,ham de siguranta in 5 puncte,husa picioare pt.vreme rece,spatar reglabil in 3 trepte,partea de la picioare se regleaza in 3 trepte,masa detasabila,inchidere cu ajutorul unui buton situat pe maner,se pliaza pt depozitare -se foloseste de la 0-48luni.

    RăspundețiȘtergere
  94. uite..acesta este nou..crezi ca ar fi ok?/
    http://www.okazii.ro/catalog/41304942/Carut-Baby-Care-nou-in-cutie-sigilat-cod-C270-.html

    RăspundețiȘtergere
  95. Buna Andreea ,imi cer scuze ca am raspuns asa tarziu dar nu sunt acasa... am reusit sa intru un pic sa vad modelul carutului ..ideea este sa nu aibe in fata sau sa se poata detasa acea masuta .. daca poti intreba .Alexia are in fata la ghips .. o bara si nu are loc am sa ti dau linkul cu poze sa vezi cam cum sta ea acum.. te pup si multumesc din suflet.http://alexiamariapintea.blogspot.com/2010/06/poze-cu-noul-ghips.html

    RăspundețiȘtergere
  96. buna,,,la al doilea model..cel care este nou are o masuta in fata dar este detasabila.astept un raspuns cu ultimul pret si ne auzim.va pup

    RăspundețiȘtergere
  97. Sabina mai uita-te odata la model si la combinatia de culori..si daca iti place si consideri ca va e bun o sa il luam..nu e cu supararare daca crezi ca nu e bun..ne apucam si cautam altul..poate chiar modelul care l-ati avut inainte.va pup

    RăspundețiȘtergere
  98. CUlorile nu sunt o problema.Nu avem nici o pretentie numai sa fie rezistent.. asta e tot si sa se ia masuta aia ca sa ii pot pune piciorusele sa fie un pic mai lat .. daca nu ti cer prea mult daca ti-ar putea da dimensiunile.. daca nu e ok .

    RăspundețiȘtergere
  99. buna..tipul zice ca mai are doar culorile negu cu portocaliu..i-am trm sa imi dea si simensiunile dar nu mi-a raspuns..dar voi ce model ati avut?ce marca?? daca iti e de ajutor..eu va pot pune in cont 100 ron..poate gasesti un carut la cineva ..atat am deocamdata..stiu ca nu e mult dar poate va ajuta la ceva..din septembrie -octombrie ma voi intoarec la serviciu si atunci poate o sa va pot ajuta mai mult..va pup..cum e Alexia?? cat mai are de stat cu ghipsul?

    RăspundețiȘtergere
  100. Cad era bebe a avut Baby Care genul asta .. dar nu se detasa masa de aia te intrebam.Ultimul a fost unul destul de mare cu 3 roti dar nu de firma... dar a fost foarte foarte bun.Alexia este binisor... mai avem 3 saptamani de stat cu ghips .azi mergem la control dupa masa.Referitor la banuti cum iti este tie usor .TE pupam si multumim inca o data.

    RăspundețiȘtergere
  101. Buna ziua, Sabina!
    Va doresc multa sanatate si putere, sa o puteti ajuta pe micuta Alexia. Sunt si eu mama si stiu ce inseamna sa stai la capataiul patului unui copil bolnav, cu perfuzii...Sansa noastra e ca au fost evenimenta trecatoare. Sper ca si pentru voi sa se rezolve untr-un mod fericit problema. Am publicat la mine pe blog (http://prescolariimei.blogspot.com/) o parte din povestea voastra. Doamne ajuta!
    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  102. draga Sabina, ii dorim multa sanatate comorii voastre.am donat si noi cativa banuti speram sa va ajute.va dorim numai bine sanatate si o viata lina!

    Cristiana si Mihai Gavris

    RăspundețiȘtergere
  103. Iti multumim din suflet Carmen si va doresc tot binele din lume sa nu mai treceti prin asa ceva .
    Multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  104. Cristiana si Mihai ,va multumesc din inima pentru cuvintele frumoase si pentru ajutorul vostru.

    RăspundețiȘtergere
  105. Buna ziua stimata familie ,

    Imi pare rau ca abia acuma observ situatia fetitei .
    Din nefericire a-ti nimerit un alt drum decat ce propun eu pacientilormei !
    Adica numai kinetoterapie de 3/5 ori pe zii dar corect executat la caz tintit cu mult PNF stretching si nu mai e nevoie de nici o operatie !!
    Am 100 de copii tratati zeci de ani fara sa trimit la vreo operatie .
    daca exista echilibru general si echilibru muscular pe agonist antagonist este si control motor si se va realiza si mersul independent .
    A-ti nimerit in .....!
    Eu si acuma va sfatuiesc sa faceti numai KT si incepeti de la strategia cap gat , si cu strategia pelvis sold , plus caderile cu ridicarile ! Nu mai tineti de mana , si nu folositi rotobil sau premergator etc
    Altfel riscati sa creasca si va apre si mai mult dezechilibrul neuromuscular care nu a-ti lucrat de loc !
    sanatat si mult suces
    Zoltan Pasztay expert in kinetoterapie Top sanatate !

    RăspundețiȘtergere
  106. imi pare foarte rau pentru alexiaaa si ii doresc sa se faca bineee si sa poata sa alearca sa poata sa se bucure de viataaaaa, dumnezeu s-o ajute.

    RăspundețiȘtergere
  107. EXCLUDETI CARNEA CU DESAVARSIRE DIN MENIUL MICUTEI.

    IAR PARINTII SA FACA ASTA:

    Drumul spre Hagigadar, urcat ieri în genunchi de credincioşi
    Sute de credincioşi ortodocşi armeni şi nu numai au venit din toate colţurile ţării la Hramul Bisericii Hagigadar. Fiecare a venit cu credinţa că la Hagigadar orice rugăciune îndreptată către Dumnezeu este ascultată, iar dorinţele le sunt împlinite. Numele bisericii, Hagigadar, înseamnă în limba armeană „împlinitoare de dorinţe”.
    Însufleţiţi de această credinţă, sutele de credincioşi veniţi la hram au urcat dealul care duce spre biserică în genunchi şi tot îngenuncheaţi au înconjurat lăcaşul de cult, închinându-se neîncetat lui Dumnezeu. Colina care duce spre biserică a fost plină de oameni îngenuncheaţi încă de la primele ore ale dimineţii. Drumul către acest vechi lăcaş de cult trebuie parcurs în tăcere. Obiceiul este ca, de oriunde ai pleca, până acolo sus, la zidurile bisericii, să nu rosteşti nici un cuvânt, dacă vrei ca dorinţa să-ţi fie ascultată.

    RăspundețiȘtergere
  108. Sa va ajute Dumnezeu sa o faceti bine pe micuta , am si eu un baietel de 2 ani si am avut si noi probleme cu el dar acum e bine dar nu asa grave si tot eram distrusi ,dar voi parintii?? nici nu ma gandesc prin ce treceti !!! Rugati-va cat mai mult si aveti credinta mare ,numai asa o sa reusiti ....

    RăspundețiȘtergere
  109. sabina multa sanatae fetitei ,ma impresionat tare mult povestea ei de am ajuns la lacrimi ,eu nu prea plang dar acum nu m-am putut abtine ...o sa donez si eu cat pot si as dori sa iau aceasta poveste pe forumul meu daca se poate ...poate asa te pot ajuta mai mult

    RăspundețiȘtergere
  110. Mii de multumiri celor care ne sustin atat financiar cat si cu sfaturi .Sa va dea Dumnezeu sanatate ,
    Raluca sigur ca poti sa iei povestioara noastra de aia am facut-o publica.
    Inca o data multumiri pentru tot

    RăspundețiȘtergere
  111. Doamne, Sabina, m-am cutremurat cand am citit despre Alexia! Multa, multa sanatate, sper sa se termine totul cu bine! Spune-mi te rog cine e titularul contului, ca sa pot sa iti virez si eu cativa banuti.

    RăspundețiȘtergere
  112. Buna, sincer imi pare rau sa aud asfel de povesti Sunt o mama care atrecut prin asa ceva si inca mai avem probleme. Eu nu pot sa te ajut decat cu sfaturi din experienta mea. Referitor la temperatura si infectii urinare. Ai reusit sa-i faci o ecografie la rinichi si o cistografie sa vezi daca are reflux. Am inteles ca si asta poate fi o cauza a temperaturii. Refluxul se face de la infectiile urinare. Intreaba pediatu sau mai degraba specialistul pentru a te ajuta in aceasta problema. Pentru mai multe imi poti scrie pe roxypatru@yahoo.com. Gimnastica am facut si eu cu baietelul meu si solutia mai ieftina era sa chem pe cineva acasa, un kinetoterapeut care l-am cunoscut in spital la centru de recuperare Nicolae Robanescu din Bucuresti si era la jumatate de pret decat la clinicile particulare. Multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  113. buna ma cutremurat povestea micutei tale am si eu un baielel de 3 anisori....sa va dea doamne doamne multa sanatate sa invingeti cu bine totul si uh tre sa fii tare pt ea....

    RăspundețiȘtergere
  114. la ce banca ai mai deschis alt cont?

    RăspundețiȘtergere
  115. Multumim din suflet tuturor pentru sustinere si cuvintele voastre de incurajare .
    Madalina conturi am deschise la BRD si ING sunt in colt in dreapta sus. Inca o data multumiri

    RăspundețiȘtergere
  116. Draga Sabina, sa-ti traiasca micuta de aur si sa va ajute Dumnezeu!Iti scrie o mamica de baietel cu tetrapareza spastica (se pare foarte asemanatoare cu a Alexiei). Am vazut ceva din mesajele tale pe forumul despre copii, dar nu pricepeam ce probleme are fetita si asa am intrat pe blog. Am vrut sa te intreb unde faceti voi bazin? Si noi vrem sa mergem, dar nu stiu unde, ca sa faca si kineto. Si am mai vrut sa-ti spun ca daca ne hotaram si noi sa mergem (depinde de cat costa) putem sa mergem impreuna cu masina mea. Apropo, voi unde stati in bucuresti? Cu drag Nico! P.S. pe forum sunt semnata nikkei. Adresa mea de mail este gerghe1us@yahoo.com. Blog acum ma chinui sa-i fac si eu lui Stefi.

    RăspundețiȘtergere
  117. buna...eu am pus povestea voastra pe toate siteu-rile mele sper sa va ajute cu keva ...mult norok si sanatate...alexandra

    RăspundețiȘtergere
  118. Draga mea Sabina, nu pot sa ma opresc din plans, si asta din doua motive, unul ca frumusetea ta de fetita are asa probleme si al doilea motiv pentru ca te-am reintalnit dupa atatia ani. Sabi, vreau sa ne vedem si sa stam de vorba. monica_mihai78@yahoo.com este adresa de mail dar is id mess, trimite-mi nr, tau de telefon si te sun eu.
    ti-am pus blogul la mine pe site si la un prieten.
    incerc sa te ajut cum pot si sa te sprijin moral. fata, sunt "gogoasa" din liceu.

    RăspundețiȘtergere
  119. Doamna Sabina ,ma numesc Alin , sunt din Baia Mare am si eu o fetita de 6 ani, pe care nu au vindecat o medicii , ci Dumnezeu.Nu intru in detalii ,ca ar fi multe de spus.Asa ca ma gandesc si sper ca se va schimba radical in bine viata micutei dumneavoastra daca ati putea sa mergeti la parintele Vasile de la manastirea Dumbrava, judetul Alba. TREBUIE SA INCERCATI !PARINTELE A VINDECAT O GRAMADA DE OAMENI.Eu am aflat intamplator de el.Va dau numarul lui de telefon- 0744639404. Daca nu raspunde din prima , insistati. Bineinteles ca depinde si de starea dumneavoastra de sprit, de credinta si de alte aspecte de ordin duhovnicesc, insa eu va rog sa mergeti acolo , la manastire.Vorbiti cu parintele si rugati l sa va primeasca ;zic asta pt ca e cautat de zeci de oameni zilnic si ded aceea ar fi indicat sa vorbiti intai cu el, insa daca nicicum nu veti vorbi , duceti va acolo si l veti gasi.SI.... V AS RUGA CEVA. NU VA MAI CHELTUITI BANII PE BOLBOROSELILE SI IPOTEZELE UNOR DOCTORI CARE IN MAREA LOR MAJORITATE ISI DAU CU PRESUPUSUL.LA PARINTELE Asta nu va costa NIMIC !!!! Dupa ce veti vorbi cu el , se va ruga pentru ea si va face el o anume rugaciune peste ea, o va binecuvanta, dupa aceasta, va rog sa nu va fortati destinul..Eu am incercat asta si nu a fost bine ... Stiu ca e greu sa va spun asta dar..aveti rabdare apoi si veti vedea minunea.Si...inca ceva.Daca mergeti la Dumbrava, care i la cativa metri de drumul national 1C , la iesire din comuna Unirea (AB) in directia Turda , incercati si intrati la manastirea Ramet.DE CE VA SPUN SA MERGETI - PT CA ACOLO DE SUB ALTARUL BISERICII VECHI DE 900 DE ANI CURGE APA TAMADUITOARE .APA ACEASTA NU SE STRICA NICIODATA !!! Bunica mea a avut tetrapareza in 1994 si fiind si pe fond hipertensiv (avea tensiunea arteriala 220 cu 150 ! ), medicii au spus ca nu mai are nici o sansa. Ai mei se pregateau de inmormantare .Eu eram elev in clasa a X a si in momentul in care medicii au dat vestea mamei mele ca bunica nu mai poate trece peste asta, ma aflam intr o calatorie .Asa ca poate Dumnezeu a facut ca in drum , atunci, sa ne trecem pe la Ramet. O maica mi -a spus de izvor . Am luat apa intr o sticla de jumatate de litru si aducand-o acasa , mi a spus maica sa i dau bunicii sas bea pe nemancate. BUNICA S-A FACUT BINE SI TRAIESTE SI AZI !!! POATE SA UMBLE SI ACUM, CAND ARE VARSTA DE 75 DE ANI.STICLA cu apa de la Ramet a fost apoi uitata de mama intr un dulap cu stergare vechi. Am gasit o acum 4 ani si APA ERA.....CA LUATA ATUNCI DIN IZVOR !! NU MI A VENIT SA CRED ! ASA CA ... AM HOTARAT SA NU MA MAI INDOIESC IN PRIVINTA CELUI DE SUS...CHIAR E MINUNAT , SI POATE FACE MINUNI CU NOI.Cat despre manastire,se intra dincentrul orasului Teius (e pe stanga intrarea cum veniti dinspre Buc) si sunt 24 de Km pana acolo .Drumul e de asfalt pana la manastire. Va dau un nr de tf de la manastire-0746 892144- MAICA MITRODORA. e timpul sa uitati de bani si de doctori... mai incercati si ce v am spus...eu nu regret . Dumnezeu sa va ajute !
    p.s.
    Sa mi dati un semn dupa o vreme sa stiu ce ati rezolvat.

    RăspundețiȘtergere
  120. Am uitat sa va scriu adresa mea de mail -e van_allen78@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  121. aveti o frumusete de fetita...abia acum am citit povestea voastra si sunt nespus de trista...sa va ajute Doamne Doamne si sa va dea putere sa mergeti mai departe, sa ajungeti sa o vedeti mergand...ma rog pentru ea...

    RăspundețiȘtergere
  122. sunt florin am 15 ani si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra cu speranta ca poate ne veti ajuta cu ce puteti ca sa avem si noi ce pune pe masa. nu avem de unde, pentru ca lucreaza doar mama la matura pe strada pentru 500 de lei, din banii acestia trebuie sa plateasca datoriie la magazine care ne mai dau pe datorie, si la oamenii ce ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu absolut nimic ce sa punem pe masa.tata nu lucreaza pentru ca a fost operat, are doua tije la picior, a fost dat in somaj, numai are nici somaj, iar acum mama este si ea accidentata la picior pentru ca a cazut la munca. nu ca as fi un cersetor, dar situatia noastra precara pe care o avem ne indeamna sa facem asta. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin, care ne mai ajuta si dansul din cand in cand cu ce poate. va las numarul meu de telefon in caz ca ne veti ajuta, dumnezeu sa va binecuvinteze pe dumneavoastra si pe toata famiia dumneavoastra. va multumesc. 0731806200 , str.independentei nr 24, orasul busteni poiana-tapului, judetul ph,va multumesc, si dumnezeu sa va binecuvinteze.

    RăspundețiȘtergere
  123. buna ma numesc ionelia am 26 de ani pot sa spun ca am trecut prin multe incercari in viata .la virsta de 15 ani am ramas insarcinata tatal copilului a plecat in stainatate si am ramas singura sal cresc a trebuit sa ma angajez la 17 ani ca sa pot sai ofer un trai decent cu toate ca am ramas cu amintiri neplacute din acea perioada la o virsta frageda .daupa 2 ani de zile am intilnit pe cineva dar din pacate nu am fost apreciata de familia lui si nu sunt nici in prezent din cauza la trecutul meu dar eu ai multumesc lu dumnezeu ca am un baiat sanatos si cuminte sincer cu el mai imi alin durerea sufleteasca .

    RăspundețiȘtergere
  124. MA NUMESC FLORICA AM 52 DE ANI, SI VIN CU O MARE RUGAMINTE LA DUMNEAVOASTRA, DACA A-TI PUTEA SA MA AJUTATI SI PE MINE CU CE PUTETI DUMNEAVOASTRA. AM COPIL CARE ESTE LA LICEU SI MA GANDESC CA INCEPE ACUM SCOALA SI EU NU AM CU CE SA II CUMPAR CARTI, CAIETE, DE INCALTAT, DE IMBRACAT, GHEOZDAN, NU AM CU CE SA II CUMPAR PENTRU CA NU AM CU CE. EU LUCREZ LA MATURA PE STRADA, AM UN SALARIU DE 500 DE LEI PE LUNA, SI DIN BANII ACESTIA EU TREBUIE SA PLATESC DATORIILE LA MAGAZINE CARE NE MAI DAU DE MANCARE PE DATORIE, SI LA OAMENII CARE IMI MAI DAU BANI IMPRUMUT, SI EU NU MA MAI AJUNG CU NIMIC IN CASA. CEI DE LA APA M-AU DAT IN JUDECATA PENTRU CA NU AM PLATIT APA DE 2 ANI DE ZILE, PENTRU CA NU AM AVUT CU CE, IAR ACUM S-A STRANS O SUMA FOARTE MARE PENTRU NOI CEI CARE NU AVEM. A VENIT EXECUTRUL DE LA APA SA NE IA DIN CASA, DAR NU NE-A LUAT NIMIC, PENTRU CA NU AVEM, SI TREBUIE SA PLATESC 200 DE LEI PE LUNA. GANDITI-VA DIN 500 DE LEI, SA PLATESTI SI DATORIILE, SI APA, SI SA MAI RAMANA SI BANI IN CASA PENTRU MANCARE SAU SA II IAU LA BAIAT PENTRU SCOALA. NU AVEM DE UNDE, NU AVEM DIN CE. BAIATUL MEU SE DUCE SI EL SA CAUTE FIARE CA SA LE VINDEM SA PUTEM AVEA IN ZIUA ACEEA BANI DE PAINE, UN KILOGRAM DE FIER ESTE 50 DE BANI. GANDITI-VA CATE KILOGRAME TREBUIE SA CAUTE BAIATUL MEU CA SA AVEM MACAR DE PAINE SI CEVA SA MANCAM. VA TRIMIT ACEST MESAJ DE LA CALCULATORUL UNUI VECIN CARE NE MAI AJUTA SI DANSUL DIN CAND CAND CU CE POATE SI DANSUL.. VIN CU O MARE RUGAMINTE LA DUMNEAVOASTRA, CEI CARE VRETI, SI CARE PUTETI SA NE AJUTATI SI PE NOI CU CE PUTETI DUMNEAVOASTRA CA SA AVEM SI NOI CAT DE CAT DE MANCARE SI SA II IAU BAIATULUI MEU PENTRU SCOALA, CA SA POATA SA INVETE. VA ROG DIN TOT SUFLETUL, DACA VRETI SI DACA PUTETI SA NE AJUTATI SI PE NOI CU CE PUTETI DUMNEAVOASTRA, EU VA MULTUMESC DIN TOATA INIMA SI DIN TOT SUFLETUL, SI DUMNEZEU SA VA DEA TOT BINELE DIN LUME. DACA VRETI SA NE AJUTATI, VA LAS NUMARUL MEU DE TELEFON 0731806200. VA MULTUMESC DIN TOATA INIMA SI DIN TOT SUFETUL SI DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE.

    RăspundețiȘtergere
  125. Viața poate fi complicată și crede-mă, viața a jucat o mulțime de trucuri asupra mea, nu cred niciodată în voodoo sau casting vraja, deși am citit câteva cărți despre ele. Un bărbat special numit Dr. Ajayi îmi dovedește că castingul voodoo / vraja este real și există. Ma numesc Sarah si am 45 de ani cu trei copii si un barbat iubitor ca sot. timp de 8 luni bune am fost într-o stare deprimată pentru că soțul meu s-a trezit într-o anumită dimineață și a ieșit din casă cu o parte din haine fără nicio explicație, l-am așteptat să se întoarcă acasă în acea zi, dar nu era unde să fie găsit, i a sunat și a spus că nu mai este interesat de căsătoria noastră sau de copii, acest lucru mi-a fost răcit pe piele și am fost în stare de șoc pentru că nu-mi amintesc că am avut nicio problemă, am aflat ulterior că a fost cu o altă femeie, toate discuțiile iar efortul de a-l face să se întoarcă acasă a fost un eșec, se comportă ca și când nu mă mai cunoscuse până acum. Citeam un articol pe un site web când am văzut o mărturie a unei femei care susține că doctorul Ajayi a ajutat-o ​​să-și rezolve problemele familiei și ea a renunțat la contactul său. Am ales contactul și i-am trimis un mesaj de război, dr Ajayi, i-am explicat problemele mele, a spus că nu trebuie să-mi fac griji că totul va fi bine. Am îndoieli în legătură cu asta, dar mi-am luat în minte să dau o lovitură. Mi s-au spus anumite lucruri de făcut pe care le-am făcut, știi că la 3 zile de la turnarea vraja într-o dimineață am auzit o bătaie la ușă, soțul meu stătea afară, a spus că nu știe ce face și nici nu-mi amintesc cât timp a rămas în afara casei, sunt foarte fericit să-mi revin soțul și mulțumesc merg dr. Ajayi caserul vrăjitor, de când l-am contactat, viața mea a mers fără probleme și vreau oameni acolo parcurgând starea mea anterioară pentru a avea un ajutor rapid de aceea îmi împărtășesc mărturia. Așadar, dacă traversați orice fel de dificultate în viață, contactați Dr. Ajayi prin e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp: +2347084887094 și vă veți bucura că ați făcut-o.

    RăspundețiȘtergere
  126. Lucrurile nu funcționează doar până când faci alegerea corectă în viața ta. Am făcut alegerea corectă în viața mea când l-am contactat pe dr. DAWN, omul care este specializat în restabilirea relațiilor și căsătoriilor rupte. Sunt din București și sunt pe acest blog pentru a-i mulțumi Dr. DAWN pentru munca bine făcută. S-a asigurat că soțul meu a oprit planurile de divorț după câteva luni și a cerut să vedem un consilier și să ne rezolvăm diferențele. Nu mi-aș avea familia intactă astăzi fără ajutorul doctorului DAWN și de aceea îi las emailul: ( dawnacuna314@gmail.com )pentru a-ți restabili căsnicia sau relațiile rupte îl poți Whatsapp la: ( +2349046229159 )

    RăspundețiȘtergere