marți, 27 aprilie 2010

"Fac magie sa se faca picioarele bine!"

De ceva saptamani Alexia a inceput sa manance mai bine(avand in vedere ca este foarte pretentioasa la mancare).
Toi(matusa ei)i-a povestit ca s-a intalnit cu o zana, care avea o baghetica magica si a facut cu ea : hop .. .si a aparut un morcovel fermecat,a mai facut zana iar cu baghetica hop a aparut si o ceapa fermecata , si o rosie ,si un cartofior fermecat ,un ou magic si tot asa... a aparut o licoare magica (ciorba magica) pe care a pus-o intr-un bol fermecat(un paharel cu capac de plastic).
Alexia este extrem de incantata, cand aude ca i-a mai lasat zana cate ceva ...si dupa ce mananca face magii .. se freaca la cap (se concentreaza cu ochisorii inchisi),sa gaseasca mami ceva (depinde dulce,o jucarioara .. ceva ,eu binenteles gasesc.... si tipa de bucurie ).
Ieri , in timp ce manca ciorba magica si nelipsita ceapa :) a dat bolul fermecat jos ..si a chemat-o pe Happy catelul ei sa manance .
O aud la un moment dat ( se concentra ea de zor) fac magie sa vorbeasca Happy (ca desenele animate Martha vorbeste )... i-am explicat ca ciorbitza magica este numai si numai pentru ea ,si Happy nu vorbeste dar vorbeste ea mai mult..
A papat ea , nu chiar tot dar destul.. si o vad iar ca se concentreaza sa faca magie .... "fac magie sa se faca picioaiele bie" am inlemnit... m-a lasat fara glas..nu am stiut ce sa-i spun .. m-a durut enorm .
Ce bine ar fii sa mearga magia ei ...

14 comentarii:

  1. Eu sunt convinsa ca si magia asta o sa mearga. Am aflat de la mama o poveste. Colega ei de la servici are o sora care avea aceleasi probleme ca si Ale' cand era mica. Parintii s-au luptat din toate puterile sa o faca bine, ca si voi de altfel, si intr-un final,dupa multe operatii au reusit si fetita a inceput sa mearga.Acum este o femeie care are familie si copii, si cel mai important, care merge normal. Magia a functionat la ei asa ca fiti increzatori pentru ca O SA MEARGA SI ALEXIA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim mult de incurajari .Da stiu si suntem convinsi ca o sa mearga,Va pupam

    RăspundețiȘtergere
  3. Si noi ,ce care stim povestea fetitei voastre,o sa facem o magie si o sa ne rugam la Dumnezu ca sa va dea voua bucurie in suflet si Alexiei multa sanatate.Iar Dumnezeu trebuie sa se aplece asupra dorintei noastre ,ptr ca suntem foarte multi.... iar ingerasul vostru blond mult prea special ca sa treaca ne luat in seama..
    Multa sanatate va doresc si numai ganduri bune.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim mult de tot mihaela, pentru cuvintele tale .Sa te auda Dumnezeu .Va pupam si sanatate multa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Succes maxim in rezolvarea magiei. Am postat deja poza cu legatura catre acest blog. Nu este foarte mult, dar ca un mic ajutor pentru lupta care o duceti, sper sa va fie de folos :). Sanatate maxima

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim mult Catalin.Sa te auda Doamne Doamne.Este destul ca este destul de alt si ca il promovezi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu sa o vindece si sa va faca o bucurie mare!

    RăspundețiȘtergere
  8. aveti un ingeras minunat...cu siguranta Bunul Dumnezeu o va ajuta sa mearga ..Maica Sfanta sa va ocroteasca mereu!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sabina, m-ai facut sa plang....
    promit ca ma voi stradui mai tare ca povestea voastra sa devian cunoscuta...
    MAGIA VA DEVENI REALITATE INTR-O BUNA ZI!

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa este FLorina este un ingeras,cuminte si curajos cum am mai spus-o.Va multumesc din suflet,Karmin .Va pupam

    RăspundețiȘtergere
  11. Cristina David17 mai 2010 la 17:13

    Alexia va ajunge sa poata umbla pe piciorusele ei,nu am nici o indoiala, dar nu in urma unei magii ci ca urmare a unui miracol de la Dumnezeu.
    Alexia, draga mea, lui Doamne Doamne ii cade tare bine cand vorbesti cu El, chiar doreste si asteapta ca tu sa faci acest lucru. Ar fi ceva minunat si cu rezultate minunate! Mami iti va arata cum poti face asta in cuvinte simple dar pline de incredere. Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va ajute , El raspunde la rugaciunile facute din inima si cu mare credinta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumim din inima ,Alexia vorbeste cu DOamne DOamne,se inchina ,ii place la biserica ,si spune DOamne DOamne fa picioarele bine sa merg.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt tare curioasa ce mai face micuta Alexia? Sper sa primesc vesti bune....

    RăspundețiȘtergere