duminică, 12 septembrie 2010

In parculet, dupa circ

Nu am reusit sa facem poze la circ, asa ca va arat cateva facute dupa ce am iesit ,prin parculet; cu carutul cel nou al Alexiei de care nu vrea sa se desparta .


Ne pregatim pentru urmatoarea operatie pentru care ne internam pe 27 sept (... am niste emotii groaznice )
Inainte de asta, pentru data de 21 septembrie, cand implineste 5 anisori, i se pregateste o petrecere surpriza de catre matusile ei

Un comentariu:

  1. Bună Ziua !
    Domnişoarei ALEXIA !
    ~
    Mâine (azi este duminică ... 26 septembrie) am să îţi ţin pumnii, pentru reuşita operaţiei !
    Să fii puternică şi cuminte, ca şi până acum !
    Toate vor trece, mai devreme sau mai târziu, chiar şi suferinţele ... chiar şi bucuriile !
    Noi oamenii păstrăm doar amintirile şi IUBIREA !
    ...
    Să ştii, ALEXIA, că şi oamenii "mari" PLÂNG ! Dar nimeni nu vrea să fie trist, nici el, nici alţii. Uneori, cei "mari" ... uită de Dumnezeu, uită de semenii săi (Oamenii !), uită de Natură, uită de POEZIE ... uitând SĂ PARTICIPE la Viaţă !
    Cine nu-şi trăieşte VIAŢA, aşa cum e, aşa cum este ea, luptând alături de Dumnezeu (purtat permanent în GÂND curat, de IUBIRE), alături de cei dragi (care ne Iubesc, pe care îi Iubim), în sânul Naturii (care ne HRĂNEŞTE, pe care trebuie s-o protejăm), cine doar "se plânge" şi ... uită să trăiască, înseamnă că ... a abandonat JOCUL !
    Iar JOCUL este ... cum ni-l facem !
    Eu prefer să "mă joc" frumos, util ... să fiu din ce în ce MAI BUN, mai curat sufleteşte ! Să pot dărui cât mai multă Iubire, tuturor Oamenilor ... şi NU doar în vorbe !
    ...
    * toţi oamenii sunt neputincioşi ~ CÂND încetează ... să se joace. (JOCUL ... înseamnă: Participare, Fairplay, Reguli ce trebuiesc respectate, Egalitate de "şanse", O LUPTĂ cu tine însuţi, din care TOŢI ies învingători ... şi nu în ultimul rând, Satisfacţia finală).
    * fiecare vârstă îşi are "JOCUL" ei !
    * NU jocul în sine, ci ... participarea, ne face din oameni: Oameni ! IUBIREA trăită, IUBIREA primită şi împărtăşită, IUBIREA ce se dăruie (Non-Stop), ne face din Oameni: OAMENI !
    ~
    ALEXIA, chiar dacă deja eşti OM MARE ... te rog, deocamdată: JOACĂ-TE ca pentru 5 anişori ! Mai ai atâtea de învăţat, nu te grăbi "să arzi" etape ! Toate au Timpul lor !
    LA MULŢI ANI ! Cu Sănătate, Iubire şi Pace, alături de cei dragi !
    ~
    Cornelius,

    PS: ... să ştii că şi eu am o fetiţă, care însă şi-a pierdut mama (a plecat la DoamneDoamne).
    M-ar bucura dacă aţi face cunoştinţă ... şi, poate ... vă veţi împrieteni ...
    ~,

    RăspundețiȘtergere