miercuri, 29 septembrie 2010

Fericire MAXIMA in leagan









Ieri a fost o zi destul de ok dpdv al piciorusului Alexiei,o mai doare .. dar nu foarte rau,mai mult cand ar trebui sa indoaie genunchiul(piciorul stand numai intins...)
S-a dat si in leagane tipa de bucurie si chiuia ,ii vedeam fericirea in ochisorii ei mici si negrii ca imi venea sa plang..ca se bucura de momentele "fara gips"

Astazi a venit Mitza cum ii spune ALexia kinetoterapeutului,a fost destul de ok .. nu a plans foarte rau .
Si am reusit sa gasim si un logoped pentru a veni acasa ,a spus ca ii va fii bine si cand va fii in gips,va putea lucra cu
ea.

Mii de multumiri tuturor celor care ne sustin.

6 comentarii:

  1. Acum am descoperit blogul tau... imi pare rau pentru suferintele prin care trebuie sa treaca micuta ta Alexia, dar am convingerea ca totul va fi bine... trebuie sa luptati in continuare... v-am adaugat la lista mea de bloguri poate, cine stie, povestea voastra va avea ecou si veti primi mai mult sprijin.
    Va voi urmari in continuare...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună Ziua !
    "Participarea" mea, deocamdată, se rezumă la comentarii. Nu pot să mă implic mai mult, deocamdată.
    Eu personal înţeleg şi GREUL pe care îl trăiesc rudele lui ALEXIA, în special ... părinţii ei !
    Eu personal, deoarece ... datorită unei "neînţelegeri" cu rudele din partea soţiei ... îmi pot pierde COPILUL MINOR ! (şi minţile !) ...
    De mai bine de 40 de zile ... sufăr cumplit ! De dor după soţie (acum la Doamne~Doamne), dar mai ales, după fetiţa mea, sechestrată ABUZIV şi RUPTĂ DE LA TATĂL EI ... de către nişte inconştienţi.
    Sunt într-un paradox: mi-au răpit liniştea (nu mai sunt în stare de NIMIC), dar ... TREBUIE să lupt ... pentru Ana Maria Ştefania !
    ~
    ... vă rog să mă iertaţi ! (sunt practic, la pământ); dar VĂ FELICIT ! Eforturile părinţilor transpar în fericirea copiilor !
    ~
    Vă rog să mă iertaţi !
    ~
    Cornelius,

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Cornelius
    In primul rand ar trebui sa fii tare ... pentru COPILUL TAU ,pentr Ana MAria , nici sa nu te gandesti ... sa-ti pierzi mintile (stiu ca nu este usor )...daca noi nu eram tari ....pana acum eram la azil sau cine stie unde ..dar noi ne luptam pentru Alexia ....pentru ea traim pentru ea ne zbatem.
    Asa ca LUPTA in continuare,si fii optimist in tot ceea ce faci ,si cel mai important lucru este ca Ana Maria este sanatoasa.
    Restul se va rezolva ,ai sa vezi .
    Nu avem de ce sa te iertam ,intr-un fel intelegem,

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună Ziua !
    ~
    Am încălcat, comentând, o interdicţie de a vorbi ~ sunt în litigiu şi trebuie să tac. NU am putut ! Drept să vă spun, am avut mari emoţii ... pentru că am văzut că m-aţi vizitat (încă nu mă conectasem, la mine !). Deşi, în prima fază, am respirat uşurat (căci NU am găsit comentarii de moderat !!!), am mai avut de trecut ... şi pe unde nu m-am abţinut !
    VĂ MULŢUMESC DIN TOT Sufletul, pentru că nu m-aţi respins ! Ba, mai mult ... m-aţi susţinut ! Aproape că rămăsesem singur !
    Voi lupta ... cum nu am făcut eu, de cel puţin 35 de ani ! Doar eu ştiu câtă inerţie am de învins.
    Multă, multă SĂNĂTATE pentru ALEXIA !
    Doamne ajută !
    ~
    Cornelius,

    PS: ... sunt nevoit, pe blogurile mele, să fac CURĂŢENIE ! Ce e prea mult ... strică !
    ~,

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Cornelius
    Nu ai de ce sa-mi multumesti ,pentru ca si pe noi ne-ai sustinut tot timpul ...
    Multi inainte pentru cei 35 ani ,si normal ca o sa lupti acum ai un motiv intemeiat :ANA MARIA.Si o sa reusesti.
    Multa sanatate si putere si tie si Anei Maria
    O seara frumoasa !

    RăspundețiȘtergere