luni, 27 septembrie 2010

Repaus de gips .... 4 saptamani

Ne-am trezit de dimineata pe la 7.30 si ma tot intreba "mami,dar de ce faci bagajele ,dar de ce mergem la doctor nu mai vreau mami la doctooor,mi-e o frica mamiii ", si plangea cu niste lacramioare de mi se rupea inima ,dupa ce ca de aseara incepuse ea .. ca nu vrea la doctor ,ca ea vrea sa stea acasa la ea...
Deja a crescut si stie tot ce se intampla chiar nu mai merge sa o pacalesti , cu toate ca eu nu am pacalit-o pana acum,ii spuneam adevarul mereu.Daca o minteam dupa aia ... era mai rau .
Printre urlete ... am cobosrat jos am plecat .. si am ajuns la spital ,binenteles cozi iar...iar incepuse ca ea nu vrea ...intr--un final intram.. ne trimite la radiografie si .. ne intoarcem la medic si a stat s-a gandit ...s-a uitat lung la Ale .. si ii spune scoatem gipsul.. si plecati acasa .. (Ale a inceput sa chiuie normal ),si ne intoarcem peste 4 saptamani cand ii va scoate acea brosa(tija) ,nu poate face operatia deoarece este brosa lunga .oricum avem incredere in domnul doctor.
Nu stiam daca sa ma bucur sau nu .... in prima faza ma bucur pentru Alexia ca ii mai "respira" si ei piciorusul",dupa ce i-a dat gipsul jos incepuse sa vorbeasca cu piciorusul ei :"buna piciorul meu",sau "uite piciorul meu am ajuns acasa "

4 comentarii:

  1. buna piciorus! sa ai grija de fetita, ca e cuminte si rabdatoare! pupik unei fetite curajoase!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aşa e !
    Bună ... picioruş ! Hai acasă !
    Minunat !
    ~ ,

    RăspundețiȘtergere
  3. In clipe ca aceasta ma bucur ca am facut 2 donatii pt tine fetita frumoasa! Va pup dulce pe toti trei! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim mult de tot pentru cuvintele voastre .
    Multumim artistu pentru gestul tau frumos.
    Va pupam si noi.

    RăspundețiȘtergere