vineri, 27 ianuarie 2012

Cu pasi marunti spre victorie

Revenim dupa ceva timp ,cu vesti bune : Alexia sta de ceva timp singurica cateva secunde bune (numai cu orteze are voie sa stea si sa mearga in picioare)..Pentru noi a fost si este ceva fantastic ,ca si parintii cand isi vad copilul pentru prima oara pasind ...Acum Alexia merge sprijinindu-se de un cadru.


Merge si la gradinita, unde s-a acomodat foarte bine.La inceput a fost mai greu , plangea fiindca nu era obisnuita sa fie departe de mine ..dar acum.. nu poate sa mai stea fara sa intrebe chiar si in weekend cate zile mai sunt pana se duce la gradinita .A inceput sa invete limba italiana, si isi face repede prieteni .


Facem in continuare hipoterapie(terapie cu cai), ii place enorm pentru ca adora caii.Fizioterapie de doua ori pe saptamana cate 40 de minute si psihomotricitate mai nou, o data pe saptamana.


Intre 20 februarie - 3 martie suntem programate la o clinica sa stam internate pentru recuperare si pentru a face RMN.


Nu mai sta deloc in carutul pe care il aveam din Romania, a spus ca ea este fetita mare, carutul este pentru bebelusi . In casa se deplaseaza numai cu cadrul (in picioruse),la gradi cu carutul cu rotile , dar are o zi pe saptamana cand merge si cu cadrul.Ma ajuta la treaba foarte mult :spala vase, ma ajuta la gatit , pune ea masa (este asa mandra ca poate) si mereu imi spune "vezi mami ca pot !", "sunt mare acum !".


Este un copil fericit acum , si ii place foarte mult sa danseze .


Voi reveni cu vesti cand ne vom intoarce de la recuperare.

























































































































































































4 comentarii:

  1. Sa va ajute Dumnezeu si sa va de-a putere si rabdare ca meritati cu totii sa fiti fericiti.


    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  2. off micuta sper sa poata sa isi revina complet si sa nu mai aiba nevoie de nici un ajutor pentru a se deplasa

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai cat de mult ma bucur sa privesc aceste poze minunate cu Alexia in picioruse ! BRAVO SI FELICITARI pentru ca nu va dati batuti ! Cu siguranta Alexia isi va revenii complet daca continuati sa luptati cu aceasta boala pe care si eu stiu cat de rau e daca incetezi sa mai lupti cu ea... Va doresc multa ambitie si mult succes in continuare !

    RăspundețiȘtergere