joi, 25 februarie 2010

Operatie amanata ...


Nu a operat-o pe Alexia ... (Au fost mlte operatii azi si nu a mai apucat sa o ia si pe ea)... a stat nemancata si nebauta de la 12 noaptea pana azi la 13.45 mititica. Marti ... este urmatoarea data programata! Este ok ea ... a stat si a asteptat pana la ora aia sa vina Cristina (Toy- matusica), la ea sa ii aduca lapte, cereale si apa ... pentru ca nu mai avea si de-aia nu i-a dat mami sa pape si sa bea. A stat cumintica ... dar uneori plangea de sete si de foame.



Imi cer scuze pentru exprimare ... sunt obosita, necajita ... si fara cuvinte !

Va multumim ca ne sunteti alaturi si ne sustineti !
Flore

PS: Poza este de astazi ...

5 comentarii:

  1. stiu ca poate suna rautacios din partea mea, dar macar stii ca va fi marti, exista o speranta, noi am pierdut din nou singurul fir de care ne agatasem, acel raspuns din Belgia, si o luam de la capat in a cauta o clinica care sa vrea sa il opereze pe micul Radu....
    Nu dispera, va tinem pumnii ca totul sa decurga bine si sa va vedem alergand fericiti cat mai curand. Papusa ta de fetita este o scumpica curajoasa. Mii de pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da .. asa a zis doctorul.
    Am citi povestea voastra ... sper sa reusiti cat de curand sa rezolvati cu clinica , sa fie operat piticul si sa fie bine!
    Va pupam si noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am doi copii nascuti in septembrie,dar putin mai mari,si am suspectat la un moment dat ca fetita mea,sufletul meu,ar putea avea ceva grav.Dumnezeu ne-a ferit si a fost doar o spaima gen "daca ar fi?"Tu traiesti acum incercare mare,Sabina,si ne vom ruga pentru voi.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere