miercuri, 31 martie 2010

Emotii din nou

Azi mergem la control.De fiecare data am emotii.Alexia ma intreba dimineata cand nici nu a deschis ochisorii.... "mami dam ghipsul jos azi ?".I-am explicat ca de fiecare data de altfel... facem o poza.. si vedem ce spune domnul doctor daca "oasele sunt bine ".


Va tinem la curent.
Inca o data mii si milioane de multumiri celor care ne-au ajutat si ne-au sustinut .
Va pupam.

3 comentarii:

  1. Buna ziua,

    Numele meu este Mufturel Augustin-Mihai si reprezint o organizatie din Dr.Tr.Severin. Suntem pe punctul de a lansa pe data de 04.04.2010 (in ziua Sfintelor zile de Paste) un site in care dorim sa prezentam cazurile unor copii/tineri/oameni care au ghinionul sa treaca printr-o poveste ca a dumneavoastra. Practic noi nu facem altceva decat sa va punem la dispozitie inca o metoda de mediatizare a cazului dvs precum si o metoda rapida si moderna de a primi donatii - prin intermediul platii cu cardul direct pe internet.
    In acest moment avem alaturi de noi echipa de la www.cart.ro (ne asigura site-ul), echipa de la GECAD E-payment (ei ne pun la dispozitie metoda de plata cu cardul) si BCR si Banca Transilvania (ne ajuta punandu-ne la dispozitie servicii bancare cu tarife si comisioane mai mici decat cele practicate in mod normal).
    Daca doriti sa aflati mai multe va rugam sa ne trimiteti fisierul in word atasat completat cu datele respective, apoi ne trebuie prima pagina listata si semnata si scanata (in prima fazxa ne intereseaza in mod special wordul cu informatiile necesare pentru site). Va mai trimitem si alte materiale: o descriere a proiectului (e o forma mai veche, intre timp am facut destule), un afis. Mai jos gasiti un link catre forma temporara (pe care lucram si in acest moment): www.ajut.cart.ro . Daca aveti idei, sugestii, intrebari, etc. va asteptam cu drag.
    Va dorim un Paste Fericit si va spunem din suflet: multa, multa sanatate si bafta!!

    Cu respect,

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru toti cei care va sunt alaturi si multa multa sanatate si sperante de mai bine Alexiei, toata sustinerea noastra cel putin in prima faza online.

    Sa auzim de bine
    Info Blog Buzau

    RăspundețiȘtergere
  3. Da si eu in fiecare zi le multumesc celor care ma sustin,in orice fel.Multumim mult

    RăspundețiȘtergere