marți, 20 iulie 2010

In parculet dupa 6 luni ...


Dupa atata timp (6 luni ) de gips,ne-am facut curaj si am pornit spre parculet(mi-era teama ca nu o sa o pot da in nimic.. sa nu aibe dureri ,sa nu se loveasca).
Am decoperit un parculet super frumos si destul de bun mai ales pentru Alexia,sunt leganute cu bara protectoare ,lanturi.. etc mi-a spus ca este "parcul ei peperat".
Anul trecut in septembrie ,octombrie ,a dus-o pe Alexia la caluti ... si din pacate nu am putut sa o pun normal (calare),ci invers si o tineam eu.....duminica am fost la poneeii... si am reusit sa o pun pe Alexia normal (calare) ,era asa incantata si radia de fericire (calul fiind animalul ,jucaria preferata).
Sunt destul de fericita si mai ales Alexia ca putem merge din nou in parculet .... (bine acolo unde se poate ,sa o dau ,de ex in tobogan nu pot inca)...cu toate ca fericirea asta va dura pana in septembrie ...dar am zis sa ne bucuram din plin
Ma doare totusi ca uneori cand vad lumea ca-si da coate si se uita "ca la masini straine la Alexia .."dar incerc sa trec mai departe....Clik pe poze pentru a le vedea la dimensiuni normale!

4 comentarii:

 1. Felicitari curajoasa mica!!!
  Ancadragoman

  RăspundețiȘtergere
 2. Mă bucur ALEXIA, pentru că ţi-ai dat ghipsul jos !
  Acum, Ana Maria Ştefania este la ţară, la bunici. Când mai trece pe "acasă", poate că ţi-ar plăcea să te joci cu ea ! Noi stăm în Militari.
  ~
  Cornelius,

  RăspundețiȘtergere
 3. buna Alexia...ma bucur tare mult pentru voi....o sa vezi ca o sa fie bine.dumnezeu e cu voi si o sa va ajute sa treceti cu bine peste tot....Si draga Sabina, nu conteaza ce spune lumea, lumea e rea....important ca alexia sa se faca bine si sa va bucurati de ewa...Va pupam
  Alexia

  RăspundețiȘtergere