miercuri, 20 octombrie 2010

Vizita la psihopedagog

Sunt foarte multumita de Alexia ,pe partea limbajului .. a inceput sa vorbeasca mai corect ,mai avem foarte mult de lucrat dar avand in vedere ca intr-un timp atat de scurt ea a facut progresele acestea .
Am fost si la psihopedagog,si ne-a spus pe foaia de evaluare :" se inregistreaza progrese semnificative fata de evaluarea initiala pe aria cognitiva si aria de limbaj (coresp 4 ani ) .Se recomanda continuarea programului de interventie educationala (stimulare cognitiva si de limbaj).In familie se recomanda stimulare cognitiva si verbala adecvata ,dezvoltarea interactiunii cu egalii si a deprinderilor de autoservire ,masuri educationale adecvate(sistem consecvent de reguli si consecinte)."
Ne-a spus sa lucram foarte mult cu ea ,si corect ,trebuie sa cumparam materiale cat mai multe planse,carti etc.Deja am inceput sa cumparam si sa lucram pe ele .Se mai plictiseste dar .. incerc sa fiu eu mai tare si sa nu cedez in fata ei ... trebuie recompensata tot timpul cand spune corect .
A fost foarte draguta si ne-a ajutat cu recomandari , cu ce sa cumparam ,si ne-a dat si dansa diverse materiale pe care sa le printam ...si sa le plastifiem .Mai avem de luat foarte multe materiale..
Din pacate nu mai merge imprimanta ..:((
Pentru luni ne pregatim pentru o noua internare ,pentru scoaterea tijei .. si nu stim daca si o operatie de derotare ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu