luni, 11 aprilie 2011

"Ma rog la Maica Domnului sa merg (bine"

Alexia a inceput sa vrea mai mult ,vrea sa mearga" mai mult" in picioare...(acum ca i-a dat voie medicul sa o punem in picioare),cu toate ca noi inca nu ne-am apucat de kinetoterapie(cauza fiind solicitarile foarte mari,avem programare abia pe 10 mai ).Ieri stateam pe canapea si ea langa mine... s-a tinut cu o manuta de mine si una de bratul canapelei si s-a ridicat in picioare.
Este o fire extrem de ambitioasa si mai ales curajoasa.
In toamna asta cu siguranta o vom da ori la gradinita sau cel mai probabil la scoala (la indrumarile celor din jurul nostru si a medicilor ).
Doctorita neurolog ne-a spus ca este o fetita extrem de desteapta si va merge.
Acum cu ajutorul Bunului Dumnezeu speram sa reusim cat mai repede .
Ea se roaga si spune mereu :"Maica Domnului ,ma rog sa merg repede si bine".

7 comentarii:

  1. Sa iti auda Dumnezeu rugaciunile Alexia, sa iti dea mult curaj si putere :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta! Se vede ca a facut mari progrese! Slava Domnului!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumim din suflet Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. :) O sa i se implineasca ruga cu siguranta! Se vede, intr-adevar ca a progresat foarte mult. Ma bucur sa va vad bine si sanatosi. Multa putere in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut, ne-am hotarat sa promovam Alexia Maria, insa avem nevoie de acceptul vostru si de un comentariu la acest articol: http://www.tarajucariilor.ro/blog/bloguri-despre-copii-promovare-gratuita. Va citim si speram ca suntem vizitati de voi :)

    Cu prietenie, Tara Jucariilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu sa va ajute si sa-i dea putere sa se vindece pentru a se putea bucura de viata. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca puteti , mergeti la Sfanta Manastire Hadambu din IASI, unde mari munini se intampla acolo.. puteti sa va uitati pe youtube (scieti Minunile maicii domnului hadambu si o sa va apara) !! De acolo chiar nimeni nu pleaca neajutat si mergeti la parintele de la magazinul bisericesc si vorbiti cu el..si o sa vedeti ca Maicuta Domnului o sa va ajute si fetita o sa mearga mai repede decat va asteptati..acolo vin oameni din toata tara (oameni paralizati, cu boli grele..fara speranta..si pleaca cu bucurie( ! Numai sa ajungeti acolo ! Multa sanatate !

    RăspundețiȘtergere