joi, 11 noiembrie 2010

Alexia are oase din "portelan "?? :((

Aseara cand ne intorceam de la spital,a avut loc un incident cu masina, o frana foarte brusca,foarte dura .Alexia statea la mine in brate o tineam foarte bine ,dar la impactul franei a dat cu piciorusul in scaunul din fata ( genunchiul cred ) ,pe moment a plans un pic ,si dupa a fost totul ok(nu a mai spus ca o mai doare ceva ,pentru mine nu era ok deloc) .Am ajuns acasa ,a facut baita ,s-a bucurat ca nu mai are gips ... a adormit ,iar azi noapte plangea de fiecare data cand se intorcea pe o parte sau alta (cand misca piciorul) ,nu am inchis un ochi toata noaptea si ma gandeam si ma rugam NU DIN NOU .Abia asteptam sa se faca dimineata sa il sun pe domnul doctor ,din pacate el nu era la spital pleca din tara pana luni ,dar mi-a spus ca daca nu e ok si plange sa merg la camera de garda .
Pe la 10 am plecat cu ea ,cu urlete iar ca ea nu vrea la spital din nou ,i-am explicat ca nu ramanem (cu toate ca mie imi era o frica si tremuram din toate incheieturile sa nu ne opreasca) ,Am ajuns a facut radiografie si .. medicul a spus IAR l-a rupt ... AM INCREMENIT nu l-am mai auzit efectiv ...doar atat am mai avut puterea sa il intreb "trebuie iar operata ??" si a spus ca nu .. ca nu e deplasat sau ceva de genul....
M-a intrebat daca Alexia este cuminte .. adica daca sta potolita fara gips (sa nu o mai chinuie ) ea cand a auzit de gips a inceput sa planga.Dl dr Fodor a spus ca ok hai sa o lasam asa pana luni cand vine medicul Ulici (dar sa stea linistita ) ,intinsa sau in fundulet dar piciorul intins.
Efectiv nu mai stiu ce sa cred.... zici ca este din PORTELAN, nu se poate asa ceva ... cred ca o iau razna....
Am stopat orice recuperari ,bazin etc....... Vedem ce ne va spune medicul Alexiei luni .

5 comentarii:

  1. Doamne ajută ! Este tare GREU !!

    Vă rog frumos, trebuie să vă păstraţi dvs. Calmul şi Răbdarea ... dublate de Speranţa prin Rugăciuni. Acum ... până LUNI, "mergem" cumva în tandem.
    Pentru dvs. şi ALEXIA, ce vă va spune medicul ... va fi spre Binele Alexiei !
    Mie însă ... ce îmi va spune avocatul, ABIA după prânz ... numai Dumnezeu ştie ! [Astăzi este a 77-a Zi ... de TORTURĂ psihică]...

    Eu... mă "mai AJUT" cu Blogurile, mai fac un articol, două ... mi le ţin în "Viaţă"; mai mult însă ... comentez la alţii, am observat că la "puţini bloggeri" (poate nici ZECE) MERG, imediat de "deschid", dar ... Timpul presează: încă nu am terminat CURĂŢENIA din casă.
    Obişnuit [(din perioada când am fost clonat (!!..?)] să "citesc articolul" doar cât ÎMI ARATĂ pe lista de BlogRoll ... după ce fac o trecere pe fugă (abia atunci decid, dacă să mă şi "autorizez"...pentru "semnătură" !) ... uneori nu mai am timp de un "MICUŢ" Comentariu, ori ... mă las ATRAS, de alte zone.
    În toate cazurile ... îmi "dictează" Înstinctul (sper !).

    Îmi pare rău că nu am SCRIS nimic ... la Bucuria de moment (articolul precedent "Pauză de ghips") ... mi-am zis : "Bine că este Bine !" Îmi cer Iertare !
    Trebuia eu însumi ... să dublez cu O Rugăciune ! Poate, pe fugă, am adăugat un "Doamne ajută !" ... , dar "Mintea" ... face tot ce "vrea ... muşchii ei". Trebuie antrenată ... zi de zi, oră de oră, PERMANENT !
    ~
    Dumnezeu ... A FĂCUT ... de la BUN ÎNCEPUT, ... şi "întâmplarea" de AZI ... de Ieri, de MÂINE ... a mea, a altuia. Toate sunt consecinţe !!
    Eu cred, că dacă mă voi încadra şi mai abitir în LEGEA SA Divină (în special cele 10 Porunci), slăvindu-L şi "vorbindu-I" (rugăciune lângă rugăciune) ... mai devreme, sau mai târziu, voi "găsi" negreşit ROD !

    Nu sunt fanatic, dar ... CUM altfel, fără de Dumnezeu ?!
    Noi însă ... deoarece ne putem abate (cu sau fără de voia "noastră") ... trebuie să FIM Atenţi tot Timpul !
    ~
    Doamne TE ROG ! Fie după Voia TA ! ...
    TE ROG: anihilează răul care bântuie lumea toată, cu necazuri de tot felul ! Eu înţeleg că trebuie să ne întrajutorăm unii pe alţii, pentru a REFACE ... BINELE pierdut prin Neascultare.
    ESTE Voia TA ! Şi Îndreptarea TA !
    SLAVĂ Ţie Doamne !
    ... dar te rog din Suflet: ajută-ne să NE ajutăm unii pe alţii, ÎN Voia TA ! Amin.
    ~
    Cornelius,

    PS: Introducând diacritice, am recitit, constatând ... că "am vorbit" DOAR despre mine ! Îmi cer Iertare !

    TE ROG Doamne Dumnezeule, după Voia TA, ÎNDREAPTĂ SPRE BINE ... Sănătatea domnişoarei ALEXIA !
    Te rog Doamne Dumnezeule, ALEXIA este un Copil, te rog ... permite-i să-şi trăiască "normal" COPILĂRIA ... alături de alţi Semeni de vârsta ei ! Te ROG Doamne Dumnezeule, din Suflet ! Iar pe noi "maturii" ... ajută-ne să înţelegem UNDE am greşit, pentru a putea îndrepta răul făcut CU, sau FĂRĂ "voia noastră" !
    Îţi mulţumesc ... prin strădania faptelor mele, în Speranţa că nu mă abat de la Voia TA !
    Slăvit EŞTI Doamne Dumnezeule ! Să ne bucurăm în SLAVA TA ! Amin.
    ~,

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Saracuta! Nu-mi vine sa cred cca este asa de fragila.....Domnul sa va dea putere multa sa puteti fi tari in incercari!! Amin!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stii ca este un sindrom foarte rar care are asemenea simptomatologie, sa nu cumva sa fie altceva decat ati crezut ca este! Totusi, de ce Alexia are oase atat de friabile? Ati iesit cu ea din tara? Poate ar fi bine de mers si putin afara pentru un diagnostic mai exact, nu stiu cata legatura are diagnosticul ei initial cu faptul ca oasele se fractureaza atat de usor...Nu mai spun de toate aceste operatii si de tot ce a mai aparut intre timp, poate ar trebui aplicat si altfel de tratament, care sa fortifice si sa ajute structura oaselor. Ia da o cautare dupa Osteogeneza imperfectă sau boala Lobstein, sunt foarte multi copii care sufera de boala asta la noi in tara si simptomele nu sunt foarte diferite de ale Alexiei, sa nu cumva sa fie altceva decat stiti pana acum si sa ramana netratat. Sa dea Domnul sa fie bine, iarta-ma ca te mai necajesc si eu dar citind mi-a fulgerat in gand legatura asta si parca prea seamana si se potrivesc unele lucruri, macar sa excludeti asta de pe lista!

    RăspundețiȘtergere
  5. Te invitam la un concurs pentru parinti si copii, lansat de Tara Jucariilor! http://www.tarajucariilor.ro/blog/concurs-castiga-jucarii-pentru-copii-cu-tara-jucariilor
    Data limita: 5 decembrie.

    RăspundețiȘtergere