vineri, 12 august 2011

Incet ,cu rabdare si ajutorul lui Dumnezeu progresam....










Ne cerem scuze ca nu am mai dat nici un semn ,intru destul de rar ,am un net foarte prost .. ce-i drept nici nu am avut foarte mult timp deoarece am tot umblat cu Alexia ,cu acte, fizioterapie si nu am avut cum sa intru .
Alexia este oarecum binisor,nu vrea deloc sa mai stea ,vrea numai in picioare tot timpul ,am inceput gimnastica la centrul "La nostra famiglia" ,sunt niste oameni tare draguti rabdatori ... nu am cuvinte,ne-au dat cateva orteze (de la alti copii )pana se vor face ale ei ,i-au dat si un scaun cu rotile este tare incantata si mandra de el ,este independenta total,numai ca noi am tot refuzat acest lucru sa o vedem in scaun cu rotile... dar mi-au spus si fisioterapeuta si medicul neurolog ca pe ea o ajuta tare mult ,si ii prinde bine si ei un pic de libertate.... ne-am conformat situatiei... o vedem pe ea atat de fericita ca se poate "deplasa"singurica.
De la clinica ne-a mai dat un cadru cu 4 roti si are o sa .. ca la bicicleta pentru a sta ea singura in picioruse..ii place mult ca poate "dansa "cu acest cadru ,ca o "balerina".

De la clinica ne-au recomandat sa facem cursuri de inot pentru ea ca o vor ajuta mult,si ippoterapie( terapie cu cai) ,sunt clinici private .Avem deja o programare pentru saptamana viitoare .
Alexia a inceput sa mai faca progrese .... se da singura jos din pat si sta in picioare (se tine de pat,nu singurica ),se urca in pat .. vrea sa urce si sa coboare scari ... este foarte ambitioasa si dornica...
a inceput cat de cat sa "rupa" cuvintzele si sa inteleaga limba italiana.In septeimbrie va merge la gradi ultimul an(este foarte incantata ).
Va vom tine la curent cat mai des .
Va multumim tuturor !



5 comentarii:

  1. Bună Ziua !
    ~
    Mă bucur că aţi revenit cu veşti, din câte spuneţi în articol - şi mai ales, prin imaginile prezentate - se progresează favorabil !
    Slavă lui Dumnezeu ! Multă Sănătate Alexiei !
    ~
    Cornelius, :)

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.bowtech.ro/testimonials.asp. este o terapie f.eficienta si acesibila. cred ca ar puta ajuta mult fetita.acesta e siteul lor de prezentare, va puteti uita la cazuistica si mai puteti gasi si pe youtube relatarii a unor fostii pacientii. sarbatorii fericite si sa auzim numai de bine

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani!Craciun fericit!
    Multa sanatate Alexiei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere